Boerderij Te Koop in Utrecht

Buitenkansen in Utrecht

Je wilt in de provincie Utrecht een boerderij of woonboerderij kopen. Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Want bij ons vind je woonboerderijen te koop in Wijk bij Duurstede, De Ronde Venen en Houten. Bij ons kan je gratis je boerderij in Utrecht te koop aanbieden. Van boerderij in Amersfoort tot paardenobject in Baarn. Of je nu zelf je boerderij in Eemnes, Lopik of Nieuwegeen verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook woonboerderijen bij ons adverteren. En zoek je naar een boerderij in Utrecht, dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Utrecht, Rhenen, Soest en de Utrechtse Heuvelrug vergelijken. Hier vind je ook (woon)boerderijen in Utrecht, Woerden en Nieuwegein die niet op Funda staan. Natuurlijk vind je op onze website ook boerderijen elders in Nederland.

Boerderij Kopen Utrecht

Boerderij kopen in Utrecht

Op zoek naar een woonboerderij te koop in Utrecht, zoals een opknapper in Amersfoort of een gerenoveerde boerderij te koop in in Baarn, Utrecht. Bekijk het aanbod van Boerderij Te Koop Utrecht, of over de provinciegrenzen naar een woonboerderij te koop in Gelderland. Van bouwval of schuur op het platteland van Utrecht zoals in Eemnes en Lopik tot compleet afgewerkte boerderij te koop aan de rand van Houten, Nieuwegein of Rhenen.

Op zoek naar boerderij te koop in Utrecht?

Vond je geen geschikte woonboerderij te koop op Funda, bekijk dan ook ons boerderij-aanbod in Lopik, Rhenen, Soest en Veenendaal, want regelmatig worden hier boerderijen te koop aangeboden die niet op Funda staan. Bekijk een boerderij te koop op de Utrechtse Heuvelrug en een paardenobject te koop Woerden. Kortom: Boerderij Te Koop is het portal om een (woon)boerderij in Utrecht te kopen.

Landelijk wonen in de provincie Utrecht?*

In de provincie Utrecht zijn er veel plekken waar je landelijk kunt wonen. Denk bijvoorbeeld aan de woonboerderijen en grote boerderijen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Je vindt woonboerderijen te koop in Driebergen-Rijsenburg, Amerongen en Maarn. Ook in Doorn, Leersum, Overberg en Maarsbergen worden regelmatig diverse vrijstaande landelijk gelegen woningen te koop aangeboden. Als je op zoek bent naar een boerderij of vrijstaande woning, dan zijn er in Utrecht zeker mogelijkheden.In de gemeente Vijfheerenlanden zijn Vianen, Leerdam, Lexmond populair om een woonboerderij te kopen. Ontdek ook agrarisch vastgoed in het buitengebied van Zijderveld, Hagestein, Hei- en Boeicop en Meerkerk.

Bijvoorbeeld in de gemeente Utrechtse Heuvelrug waar je prachtige boerderijen vindt in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. In de gemeente Vijfheerenlanden zijn er mooie boerderijen te koop langs de Lek en de Zederik. In Woerden kun je landelijk wonen met de kaasstad om de hoek. De Ronde Venen biedt mogelijkheden om te wonen aan het water, terwijl Bunnik je de kans geeft om historisch te wonen in het groen. In de gemeente Vijfheerenlanden zijn Vianen, Leerdam, Lexmond populair om een woonboerderij te kopen. Ontdek ook agrarisch vastgoed in het buitengebied van Zijderveld, Hagestein, Hei- en Boeicop en Meerkerk. In de gemeente Woerden kun je woonboerderijen te koop vinden in Kamerik, Harmelen, Zegveld en Woerden. Maar ook in Linschoten, Waarder en Rietveld. In de gemeente De Ronde Venen vind je vooral landelijke objecten in Vinkeveen, Mijdrecht, Wilnis. Ook worden regelmatig kleine boerderijen aangeboden in Abcoude, Baambrugge en paardenobjecten in de buurt van Waverveen en Amstelhoek. In de gemeente Bunnik kun je landelijk wonen in Odijk, Werkhoven, Bunnik, Vechten, Oud-Amelisweerd, Rhijnauwen en Blauwkapel.

Als je op zoek bent naar een monumentale boerderij, dan is de gemeente Utrechtse Heuvelrug een goede optie. Hier vind je bijvoorbeeld de monumentale boerderij De Hoogt in Maarn, die te koop staat. Maar ook in de andere gemeenten zijn er zeker monumentale boerderijen te vinden. En tenslotte, als je op zoek bent naar een kleine boerderij, dan zijn er in alle gemeenten mogelijkheden. Onder andere in De Ronde Venen waar je een romantische boerderij kunt vinden aan de Vinkeveense Plassen. Of in Bunnik waar je een kleine boerderij vindt op het platteland, maar toch vlakbij de stad Utrecht.

Boerderij Verkopen Utrecht

Boerderij Utrecht zelf verkopen

Wil je zelf je woonboerderij in Utrecht te koop aanbieden en verkopen? Dat kan. Of als je een boerderij te koop aanbiedt in Gelderland, kun je die uiteraard ook via ons portal adverteren. Van woonboerderij tot sloop-boerderij Amersfoort, Baarn en De Ronde venen. Liefhebbers van landelijk zoeken niet alleen op Funda, maar ook op Boerderij Te Koop. Wij verzamelen het aanbod van boerderijen te koop in Eemnes, Houten, Lopik, Nieuwegein en Utrecht, zodat je doelgroep zich op onze website bevindt. Adverteer zelf gratis je boerderij in Soest, Utrechtse heuvelrug of elders in Utrecht. Ook als je (nog) geen makelaar hebt.

Als makelaar Boerderij Utrecht verkopen

Ben je zelf als makelaar werkzaam voor een makelaar in boerderijen zoals Het Betere Boerenerf, Agriteam, Buitenstate of Landelijk wonen? Of als reguliere makelaar, die af en toe een boerderij in Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden of elders in Utrecht verkoopt? Dan kun je natuurlijk adverteren op ons portal Boerderij Te Koop-Utrecht. Ook kun je de verkoper vragen om de advertentie op onze website te plaatsen. Verwijzen naar een  de makelaarswebsite of Funda is mogelijk in uw advertentie op Boerderij Te Koop. Adverteren is geheel gratis.

Adverteren kun jij doen, met of zonder makelaar of kun je door jouw makelaar laten doen. Boerderij Te Koop is een gratis portal, dat zich ten doel stelt om het aanbod van boerderijen te koop in Nederland te verzamelen!

Recente Blog Posts