Boerderij Te Koop in Limburg

Buitenkansen nu te koop in Limburg

Je wilt in Limburg een boerderij of woonboerderij in Venlo, Voerendaal of Beek kopen. Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in Limburg te koop aanbieden in Hegelsom, Grevenbicht of Velden. Of je nu zelf je boerderij in Roerdalen verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook woonboerderijen te koop bij ons adverteren. En zoek je naar een boerderij in Weert, Venlo of elders in Limburg, dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Limburg vergelijken. Natuurlijk vind je op onze website ook boerderijen elders in Nederland.

Boerderij Kopen Limburg

Boerderij kopen

Wil je een boerderij kopen in Limburg in Nederland? Dat kan op Boerderij Te Koop. Populaire gebieden om een boerderij te kopen zijn Midden-Limburg, Heuvelland en Zuid-Limburg. Maar in de rest van Limburg kun je een boerderij kopen. Bekijk ook de woonboerderij te koop in Weert.

Boerderij te koop Midden-Limburg

Boerderij kopen in Midden-Limburg? Vind op ons portal een opknap-boerderij te koop in Midden-Limburg, een woonboerderij in (de omgeving van) Thorn, Brüggen, Leudal of Weert of een huis met Weiland ergens in Zuid-Limburg. Op Boerderij Te Koop vind je ook boerderijen in de buurt van Roermond. Van schuur tot landgoed, je vindt het te koop op onze website. Ontdek ook boerderijen in de Voerstreek.

Boerderij te koop Zuid-Limburg

Wil je een boerderij kopen in Zuid-Limburg? Zuid-Limburg staat bekend om haar stad Maastricht. Het is een prachtige omgeving met het Limburgse Heuvelland, maar ook andere steden zoals Valkenburg en Landgraaf. Vind jouw huis met weiland, boerderij te koop, schuur te koop of landgoed te koop in Limburg. Niet gevonden wat je zoekt bij Funda of Buitenstate? Kijk dan op onze website Boerderij Te Koop. En vice versa natuurlijk.

Landelijk wonen in Limburg*

Limburg is een provincie waar volop landelijk vastgoed te vinden is. Vooral in Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venray en Leudal vind je vrijstaande woningen, boerderijen, woonboerderijen en paardenobjecten die te koop staan.

Horst aan de Maas is een gemeente die bekend staat om haar grote woonboerderijen en monumentale boerderijen. In Horst aan de Maas zijn de drie grootste plaatsen Horst, Sevenum en Grubbenvorst. Hier zijn verschillende woonboerderijen te koop, die de perfecte combinatie bieden tussen wonen en werken. Het kopen van een grote boerderij of monumentale boerderij kan dan ook een mooie oplossing zijn voor wie dit wil combineren. Peel en Maas is een gemeente waar geregeld vrijstaande woningen en boerderijen te koop zijn. Zo vind je regelmatig woonboerderijen te koop in Panningen, Kessel en Beringe. In Venray zijn er verschillende mogelijkheden om landelijk te wonen. De drie grootste plaatsen in Venray zijn Venray, Oostrum en Leunen.

Leudal is een gemeente waar veel kleine boerderijen te vinden zijn. De drie grootste plaatsen in deze gemeente zijn Heythuysen, Roggel en Haelen. Hier zijn verschillende kleine boerderijen te koop die geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en landelijke omgeving. Het kopen van een kleine boerderij in Leudal is dan ook een goede optie voor mensen die willen genieten van het Limburgse platteland. Als je op zoek bent naar een boerderij in Limburg, dan is het verstandig om contact op te nemen met een makelaar. Een makelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste boerderij in de gemeente van jouw keuze. Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine boerderij, een monumentale of een moderne boerderij, er is altijd wel een boerderij vinden die aan jouw wensen voldoet, als je regelmatig onze website raadpleegt.

Boerderij Verkopen Limburg

Wil jij je boerderij in Limburg verkopen?  Verkoop jouw boerderij in Helden, Venlo, Nederweert of elders in de zuidelijkst gelegen provincie van Nederland. Of je woonboerderij of paardenobject nu te koop staat in Beesel, Maastricht, of Maasbree. Jouw boerderij in Limburg adverteren is helemaal gratis. In Limburg zijn boerderij-makelaars actief zoals Buitenstate en Klement2. Vraag hen om jouw woonboerderij of paardenobject in Geulle, Wijnandsrade en Simpelveld bij ons te adverteren.

Onze adverteerders verkopen niet alleen een woonboerderij in Klimmen maar ook een opknapper-boerderij in Heerlen. Ook Het Betere Boerenerf en Landelijk Wonen verkopen boerderijen in Limburg, waaronder het Limburgse Heuvelland. Tot slot is ook Agriteam een bekende boerderij-makelaar voor boerderijen in Limburg. Op Boerderij Te Koop maakt het niet uit of je met of zonder makelaar je boerderij in Limburg verkoopt.  Je kunt zelf gratis jouw boerderij in Limburg verkopen via Boerderij Te Koop. Waar hij ook staat. Dus van Nuth tot Brunssum en van Heerlen tot Papenhoven. Je kunt ook je makelaar vragen om jouw boerderij op onze website te adverteren. Want Boerderij Te Koop is er voor alle eigenaren en makelaars die een boerderij in Limburg willen verkopen.

Recente Blog Posts