Boerderij Te Koop in Groningen

Buitenkansen nu te koop in Groningen

Je wilt in de provincie Groningen een boerderij of woonboerderij kopen. Vlakbij de stad of juist in Oost-Groningen. Dan ben je op ons online portal op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in de provincie Groningen te koop aanbieden. Van Zuidwolde tot Delfzijl en van Leek tot Opende. Of je nu zelf je boerderij verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook bij ons adverteren. En zoek je naar een boerderij in de provincie Groningen, dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Groningen vergelijken. Ook aanbod dat niet op Funda staat. Van Bellingwolde tot Winschoten. Natuurlijk vind je op onze website ook boerderijen elders in Nederland.

Boerderij Kopen Groningen

Boerderij kopen Groningen – ook stille verkoop!

Je wilt een boerderij kopen in Groningen. Of het nu gaat om stille-verkoop-aanbod van woonboerderijen of openbaar aanbod. Er staan tal van boerderijen te koop in Groningen. Van woonboerderij die volledig is afgewerkt in Scheemda en Grijpskerk tot bouwval dat te koop staat in Bierum of Oldehove in de provincie Groningen. Ook een schuurwoning in Groningen behoort tot het aanbod. Je vindt zulk aanbod in Veendam en Kropswolde. Af en toe wordt er ook wel eens een woonboerderij te huur aangeboden. Denk hierbij aan aanbod in Musselkanaal, Grijpskerk en Nieuwolda. Zoek jij ook een opknap-boerderij die in Nederland te koop staat? Groningen is een mooie en rustige plek om te wonen. Rustig wonen kan zeker als je een woonboerderij koopt in Haren, Sellingen of Noordbroek. Ook in Oost-Groningen vind je regelmatig boerderijen die je kunt kopen. Check regelmatig het aanbod van Groningen op Boerderij Te Koop. Van Zuidhorn tot Blijham en van Vlagtwedde tot Onstwedde. Maar natuurlijk kun je ook zoeken naar een boerderij te koop in Drenthe of Friesland.

Woonboerderij te koop Groningen

Op zoek naar een woonboerderij te koop in Groningen, Hoogezand of Veendam? Of wil je een kleine boerderij kopen in Stadskanaal, Winschoten of Delfzijl? Ontdek dan het aanbod op Boerderij Te Koop. Bij ons vind je ook particuliere paardenobjecten in Haren, Hoogkerk en Appingedam. Ook opknap-boerderijen worden regelmatig te koop aangeboden. Zowel via de openbare als de stille verkoop. Ideaal voor als je landelijk wilt wonen in Leek, Ter Apel, Bedum of Zuidhorn. Ook professionele paardenobjecten zoals maneges of stalhouderijen worden zo nu en dan te koop aangeboden. Denk hierbij aan Sappemeer, Oude Pekela en Winsum. Agrarisch onroerend goed in Groningen vind je ook op deze website. Maar het meeste aanbod bestaat vooralsnog uit woonboerderijen te koop. Wil je landelijk wonen in Musselkanaal, Marum, Wildervank of Uithuizen? Bekijk dan welke woonboerderijen in Groningen er te koop staan op Boerderij Te Koop.

Landelijk wonen in de provincie Groningen*

Ontdek hoe je landelijk kunt wonen in de Provincie Groningen. In de provincie Groningen zijn er verschillende woonplaatsen die bekend staan om hun landelijke karakter en waar men kan genieten van rust en ruimte. In deze woonplaatsen zijn diverse soorten te koop staand onroerend goed te vinden, waaronder woonboerderijen, kleine boerderijen, opknap-boerderijen, particuliere paardenobjecten en agrarisch onroerend goed. Loppersum is een dorp dat voornamelijk bekend staat om zijn monumentale panden. In Loppersum zijn er diverse woonboerderijen te vinden die volledig gerenoveerd zijn en van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn er ook kleine boerderijen te vinden, die uitermate geschikt zijn voor mensen die graag willen wonen in een landelijke omgeving en hun eigen groente en fruit willen verbouwen. Ook zijn er enkele opknap-boerderijen te vinden, waar mensen hun eigen droomhuis van kunnen maken. Winsum is een dorp dat gelegen is aan het Winsumerdiep. Hier zijn diverse woonboerderijen en kleine boerderijen te vinden. Veel van deze panden hebben een eigen stuk grond waar men bijvoorbeeld paarden kan houden. Particuliere paardenobjecten zijn dan ook veelvoorkomend in deze regio en worden regelmatig te koop aangeboden. Bedum is een dorp met mooie en karakteristieke panden. In deze omgeving worden er diverse woonboerderijen en kleine boerderijen te koop. Daarnaast zijn er ook regelmatig agrarische objecten beschikbaar, zoals boerderijen en landerijen, waar men bijvoorbeeld vee kan houden of gewassen kan verbouwen.

Ten Boer is een dorp dat gelegen is ten oosten van de stad Groningen. In deze omgeving zijn er diverse woonboerderijen te koop, vaak gelegen aan de rand van het dorp en omgeven door groen en weilanden. Ook hier zijn diverse agrarische objecten beschikbaar, zoals boerderijen en landerijen, waar men bijvoorbeeld akkerbouw kan bedrijven. Zuidhorn is een dorp dat gelegen is ten westen van Groningen. In deze omgeving staan er diverse woonboerderijen te koop die volledig gerenoveerd zijn en van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn er diverse opknap-boerderijen beschikbaar, waar mensen hun eigen droomhuis van kunnen maken. Particuliere paardenobjecten zijn in deze omgeving ook veelvoorkomend. Appingedam is een stadje dat gelegen is ten noordoosten van Groningen. In deze omgeving zijn er diverse woonboerderijen te vinden, die aantrekkelijk geprijsd zijn. Ook zijn er diverse kleine boerderijen beschikbaar, waar men bijvoorbeeld een moestuin kan aanleggen of dieren kan houden. Slochteren is een dorp dat gelegen is ten oosten van Groningen. Ook hier worden regelmatig woonboerderijen te koop aangeboden.

Boerderij Verkopen Groningen

Verkoop je woonboerderij in Groningen – bereik onze specifieke doelgroep van zoekers

Een boerderij in Groningen verkopen? Of je nu een woonboerderij in Groningen te koop hebt staan of een perceel in landelijk gebied in Bad Nieuweschans of Blauwestad, op Boerderij Te Koop bereik je jouw doelgroep die een boerderij wil kopen in de provincie Groningen. Ook voor stille verkoop is ons platform geschikt. Want je bepaalt zelf of je foto’s van je woonboerderij of van de omgeving plaatst. Ook ben je er vrij in of je je adres plaatst. Ons platform leent zich dus zowel voor de openbare verkoop als voor de stille verkoop én alles daar tussenin.

Boerderij verkopen Groningen / Drenthe – makelaar

Je boerderij in Groningen of  Drenthe kun je met onze website verkopen. Het adverteren van een boerderij kan door de eigenaar of de makelaar gebeuren. Als je je boerderij zelf wilt verkopen zonder makelaar, kun je alles in eigen beheer houden. Maar als je met een makelaar verkoopt kun je overleggen met je makelaar of jij de advertentie plaatst of jouw makelaar.

Woonboerderij Friesland via Funda?

Adverteren van je woonboerderij op Funda is een optie vanwege het grote bereik. Maar er is meer dan Funda. Op onze website bereik je een specifieke doelgroep via reguliere of stille verkoop. Natuurlijk kun je als je tevens op Funda adverteert ook linken naar de pagina van jouw boerderij op Funda of op de makelaarssite van bijvoorbeeld Het Betere Boerenerf, Buitenstate of Agriteam. Dat zijn makelaars voor boerderijen, maar natuurlijk kan ook een makelaar die niet gespecialiseerd is in de verkoop van boerderijen jouw boerderij bij ons adverteren. Zo bereik je alsnog de doelgroep van liefhebbers van landelijk wonen in Groningen.

Woonboerderij verkopen in en rondom Groningse dorpen

Of jouw woonboerderij nu staat in Oldekerk, Opende of Marum, op Boerderij Te Koop wordt jouw woonboerderij door jouw doelgroep gevonden. Verkoop ook jouw boerderij aan het water, in de natuur of juist in een dorp in de provincie of in de stad Groningen via Boerderij Te Koop. Verkoop jouw aanbod in Ter Apel, Vlagtwedde, Midwolde en Holwierde of elders in de provincie. Klik op de button en start met het verkopen van je boerderij in Groningen. Adverteren is gratis!

Recente Blog Posts