Boerderij te koop in Gelderland

Woonboerderij te koop Gelderland

Je wilt in Gelderland een boerderij of woonboerderij kopen. In Vorden, Rossum, Silvolde of elders in Gelderland? Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in Gelderland te koop aanbieden. Of je nu zelf je boerderij verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook bij ons adverteren. Adverteer jouw woonboerderij te koop in Slijk-Ewijk, Arnhem of Herveld. En zoek je naar een boerderij in Gelderland, zoals in Arnhem, Gaanderen of Sinderen? Dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Gelderland vergelijken. Hier vind je ook (woon)boerderijen in Gelderland die niet op Funda staan. Zoals een paardenobject in Nederhemert of een woonboerderij in Lunteren en Gaanderen. Ook in Zevenaar wordt een woonboerderij te koop aangeboden. Natuurlijk vind je niet alleen aanbod in Gelderland op onze website, maar ook boerderijen te koop elders in Nederland.

Boerderij Kopen Gelderland

Woonboerderij kopen Gelderland

Een boerderij kopen in Gelderland is voor velen een droom. Van boerderij te koop in Brakel en Ede tot woning met paardenboxen in Ede, Otterlo en Zaltbommel. Populaire plekken om een boerderij in Gelderland te kopen zijn de Veluwe, de Achterhoek en de Betuwe. Maar ook buiten deze streken zijn er boerderijen in Gelderland die je kunt kopen. Op ons portal vind je de buitenkansen Gelderland en wellicht van Nederland! Ontdek het aanbod van landelijk vastgoed in Culemborg en Zevenaar.

Boerderij te koop Gelderland

Zoek je op Funda naar een kleine boerderij te koop in Gelderland, maar heb je jouw kleine boerderij in Gelderland nog niet gevonden? Ontdek dan ons portal. Bij ons vind je alleen maar boerderijen. Van sloop-boerderij in Lochem, oude of vervallen boerderij voor renovatie in Puiflijk tot volledig afgewerkte boerderijen in Ede en Vorden. Dat maakt onze website tot de plek waar je moet zijn om een boerderij in Gelderland te kopen!

Boerderij te koop Veluwe

Wonen op een boerderij op de Veluwe, wie droomt er niet van. Die droom kan zomaar werkelijkheid gaan worden, want er staan verschillende boerderijen op de Veluwe te koop. Van Hattem tot Heerde en van Nunspeet tot Voorst en Wageningen. Denk aan een woonboerderij geschikt voor bewoners met paarden in Emst. Op ons portal Boerderij Te Koop vind je boerderijen te koop op de Veluwe. Zo vind je ze in Apeldoorn, Barneveld, Brummen en Ermelo. Welke boerderij op de Veluwe koop jij?

Woonboerderij Achterhoek te koop

Ook de Achterhoek is erg populair als plek waar men een woonboerderij wil kopen. Maar niets is onmogelijk. Zocht je op Funda naar een woonboerderij te koop in de Achterhoek, maar heb je jouw boerderij nog niet gevonden? Bekijk dan het aanbod van Boerderij Te koop Gelderland (Achterhoek).

Woonboerderij te koop Betuwe

Wonen op een boerderij in de Betuwe is fantastisch. Op ons portal Boerderij Te Koop vind je boerderijen te koop in de Betuwe, van Aalten tot Bronckhorst. De Betuwe is een streek die ligt tussen de Waal en de Lek. Wil je een woonboerderij in de Betuwe kopen, bekijk dan snel het actuele aanbod op deze pagina. Je vindt er woonboerderijen met paardenboxen te koop in Berkelland, Doesburg en Lochem.

Landelijk wonen in Gelderland*

Gelderland is een provincie met vele (woon)boerderijen. De meeste boerderijen te koop vind je in de gemeente Barneveld, Ede, Nijkerk, Putten en Scherpenzeel.

In Barneveld kun je woningen vinden in Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Stroe. Ook in Garderen, Terschuur en Zwartebroek zijn veel mooie woningen te koop, variërend van vrijstaande huizen tot grote en kleine boerderijen. Ook staan er enkele monumentale woonboerderijen te koop waarbij er mogelijkheden zijn om een paardenobject of paardenbox te plaatsen. Ede is een andere gemeente waar de agrarische sector nog steeds erg belangrijk is. Hier vindt men ook kleine woonboerderijen ter overname Bennekom, Lunteren, Harskamp. Ook in Ede staan er mooie huizen te koop, variërend van vrijstaande huizen tot grote boerderijen. Daarnaast zijn er ook enkele woonboerderijen met paardenbox of rijbak te koop. De huizen in het buitengebied van Ede zijn landelijk gelegen en bieden daardoor veel rust en ruimte.

In Nijkerk staan monumentale (woon)boerderijen te koop in Hoevelaken, Nijkerkerveen, Holkerveen, Appel en Slichtenhorst. Hier zijn woningen te koop zoals vrijstaande huizen, kleine en grote boerderijen en woonboerderijen met en zonder paardenbox. In Putten, Garderen, Huinen zijn diverse woningen te koop, van vrijstaande huizen tot grote en kleine boerderijen. Ook in Speuld, Krachtighuizen, Hell en Gerven staan diverse landelijk gelegen objecten koop. Tot slot is er Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg kan vinden. Hier staan ook diverse woningen te koop, zoals vrijstaande huizen en grote boerderijen. De huizen in De Glind, Stoutenburg en Leusden-Zuid zijn ook zeer geschikt om landelijk te wonen.

Boerderij Verkopen Gelderland

Zelf boerderij Gelderland verkopen

Zelf een boerderij in Gelderland verkopen? Op Boerderij Te Koop kun je zelf je boerderij verkopen, met of zonder makelaar. Heb je al een makelaar dan kun je zelf gratis een advertentie plaatsen voor extra promotie van jouw woonboerderij in Brakel, Ede, Nijmegen of elders in Gelderland. Maar je kunt natuurlijk ook je makelaar vragen om bij ons te adverteren voor jouw woonboerderij in Heerde, Ede of Uddel. Wat voor boerderij je ook te koop hebt, een gerenoveerde woonboerderij in Tonden of een sloop-boerderij in Nijkerk, oude boerderij in Stokkum, renovatie-boerderij in Zelhem of juist een keurig afgewerkte woonboerderij in Wekerom, 0p ons portal kun je jouw boerderij in Gelderland gratis te koop zetten.

Makelaar boerderij Gelderland verkopen

Je bent makelaar en je hebt een of meerdere boerderijen in jouw portefeuille. Wil jij als makelaar een boerderij in Gelderland verkopen? Dat kan. Met ons portal bereik je als makelaar gratis een gerichte doelgroep van liefhebbers van landelijk wonen in Gelderland. Onze bezoekers zoeken naar woonboerderijen in Nunspeet, Ressen en Vorden. Maar ook naar paardenobjecten in de buurt van Ede, Arnhem of Varsseveld. Het wordt allemaal regelmatig te koop aangeboden op Boerderij Te Koop.

Ben je zelf verkoper en op zoek naar een makelaar? Dan kun je wellicht terecht bij de makelaars Buitenstate, Het Betere Boerenerf, Agriteam, Agriplaza, Boerderijmakelaar of Landelijk Wonen. Je kunt je makelaar vragen om bij ons te adverteren. Ook kun je ervoor kiezen om zelf gratis bij ons te adverteren. Plaats vandaag nog jouw boerderij te koop in Eerbeek, Zaltbommel, Beneden-Leeuwen of Hemmen of elders in Gelderland.

Recente Blog Posts

Woonboerderijen te koop in Gelderland, gevonden via Funda, Trovit en Jaap.

Onze redactie vond ook woonboerderijen te koop in Gelderland via websites als Funda, Trovit en Jaap. We verzamelen hier de adressen, maar beschikken nog niet over meer informatie. Staat jouw woonboerderij te koop in Gelderland? Registreer je via onze website, om jouw woonboerderij uitgebreid te plaatsen. Benieuwd naar de vraagprijs en of deze woonboerderijen nog te koop staan? Zoek het adres op via Google en benader de makelaar via Funda, Trovit of Jaap. Adres verwijderen? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

 • Woonboerderij te koop: Scharenburgsestraat 11, 6655 KE Puiflijk
 • Hoevesteeg 1 6975 AE Tonden
 • G.P. Duuringlaan 34 7339 BR Ugchelen
 • Woonboerderij kopen: Boshoekerweg 12 8167 LS Oene
 • Oude Arnhemseweg 35 6741 EE Lunteren
 • Woonboerderij te koop: Burgemeester Houtkoperweg 18 4033 BK Lienden
 • Oosteinde 2 9431 AV Westerbork
 • Boerderij kopen: Grote Allee 2 6677 MA Slijk-Ewijk
 • Woonboerderij te koop: Haaksbergseweg 156 7165 AB Rietmolen
 • Woonboerderij kopen: Vossenhol 16 6681 DL Bemmel
 • Boerderij Gelderland kopen: Kerkstraat 25 6987 AA Giesbeek
 • Dorpsstraat 55 7396 AL Terwolde
 • Woonboerderij te koop in Gelderland: Beukenlaan 4 6956 CB Spankeren
 • Plagweg 10 7399 RN Empe

Woonboerderij te koop Gelderland

Bent u op zoek naar uw droomwoning op het platteland in Gelderland? Ontdek de charme van woonboerderijen in de prachtige Gelderse regio. Of u nu geïnteresseerd bent in een woonboerderij te koop in Gelderland of op zoek bent naar een vrijstaande boerderij met land in Gelderland, wij hebben een scala aan aantrekkelijke opties voor u beschikbaar.  Een van onze onlangs beschikbare woonboerderijen bevindt zich aan de Scharenburgsestraat in Puiflijk. Deze landelijke woning biedt een vredige en rustige omgeving met alle ruimte die u nodig heeft voor uw droomleven op het platteland. Misschien spreekt de Boshoekerweg in Oene, u aan met zijn schilderachtige uitstraling en weidse uitzichten. Of de Burgemeester Houtkoperweg  in Lienden, waar u historische woonboerderijen te koop kunt vinden. Voor diegenen die de voorkeur geven aan de Betuwe, is er de Grote Allee 2 in Slijk-Ewijk, een plek waar u kunt genieten van het betoverende landschap. En als u liever in de Achterhoek wilt wonen, staat er aan de Haaksbergseweg in Rietmolen een karakteristieke woonboerderij te koop. Gaat uw voorkeur uit naar de Veluwe? Ontdek dan de mogelijkheden van de G.P. Duuringlaan in Ugchelen. Of misschien spreekt Bemmel, u aan met zijn landelijke charme en ruimte.

In de sfeervolle dorpen kunt u woonboerderijen vinden zoals aan de Kerkstraat te Giesbeek en de Beuken laan te Spankeren, waar u het echte dorpsleven kunt ervaren. Terwolde biedt een idyllische omgeving, met opties zoals Dorpsstraat  terwijl Oosteinde in Westerbork, de perfecte plek kan zijn om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Voor degenen die in de buurt van Ugchelen willen wonen, hebben we ook goed nieuws. Deze locatie is ideaal voor wie houdt van het bosrijke landschap. Als u op zoek bent naar een landelijke oase, overweeg dan de Hoevesteeg in  Tonden, of de Oude Arnhemseweg in Lunteren, waar u kunt genieten van de rust en de ruimte. Tot slot, als u dicht bij de rivier de IJssel wilt wonen, kunt u de Empe, overwegen voor een prachtige woonboerderij met uitzicht op het water.  Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woonboerderijen en andere mogelijkheden in Gelderland. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale landelijke woning. Wonen in een woonboerderij in Gelderland is een droom die werkelijkheid kan worden. Deze prachtige provincie biedt talloze voordelen voor liefhebbers van het landelijke leven en de historische charme van Nederland. Hier zijn enkele redenen waarom het zo fijn is om in een woonboerderij in Gelderland te wonen, met aandachtspunten voor potentiële kopers.

De provincie Gelderland, met steden als Arnhem, Nijmegen en Zutphen, biedt het beste van beide werelden. Je kunt genieten van de rust en ruimte van het platteland terwijl je toch dichtbij stedelijke voorzieningen bent. Apeldoorn, met zijn prachtige bossen en nationale parken, ligt op een steenworp afstand, waardoor je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van de Veluwe.

Gelderland, met zijn uitgestrekte landschappen en groene velden in plaatsen als Brummen, Ermelo, en Maasdriel, biedt woonboerderijen te koop die ruimte en rust beloven, ver weg van de drukte van de stad. Deze historische woonboerderijen te koop in plaatsen als Buren en Lochem ademen karakter en brengen je in contact met een rijk verleden, terwijl het behoud van historisch erfgoed een gevoel van verbondenheid creëert. De natuurlijke schoonheid van Gelderland, variërend van de bossen van Epe tot de uiterwaarden langs de Maas in Maasdriel, biedt onbegrensde mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en vogels spotten. In gemeenschappen zoals Zutphen, Tiel, en Westervoort bloeit een sterk gemeenschapsgevoel, waar woonboerderijen te koop vaak het kloppend hart van de lokale samenleving zijn, met sociale evenementen, lokale markten en vriendelijke buren. Bovendien bevinden steden als Nijmegen en Arnhem zich in de buurt, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot culturele evenementen, musea en uitgaansgelegenheden, waardoor deze bruisende steden een perfecte balans bieden tussen landelijk en stads wonen. Dus, als je op zoek bent naar een woonboerderij te koop in Gelderland, vind je hier niet alleen een huis, maar ook een rijke levensstijl doordrenkt met geschiedenis, natuur, gemeenschap en cultuur.

Wanneer je overweegt een woonboerderij te kopen, zijn er enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden. Ten eerste, onderhoud is vaak een aanzienlijke factor, vooral bij oudere woonboerderijen te koop. Het is verstandig om een grondige inspectie te laten uitvoeren om de omvang van renovaties en reparaties te bepalen voordat je de koop sluit. Daarnaast is het van cruciaal belang om lokale bestemmingsplannen te controleren om ervoor te zorgen dat de woonboerderij te koop kan worden gebruikt volgens je intenties. Sommige boerderijen kunnen beperkingen hebben op het gebruik of de uitbreiding, dus het is essentieel om hier duidelijkheid over te krijgen.

In Gelderland, met zijn gevarieerde landschap, kunnen milieufactoren een rol spelen, met name in gebieden die gevoelig zijn voor overstromingen of andere milieuproblemen. Het is daarom verstandig om je goed te laten informeren over eventuele milieuoverwegingen bij het overwegen van een woonboerderij te koop voordat je een beslissing neemt. Bereikbaarheid is nog een andere factor om te overwegen. Terwijl Gelderland vele voordelen biedt, moet je rekening houden met de afstand tot steden en voorzieningen als dat belangrijk voor je is bij de zoektocht naar een woonboerderij te koop. Tenslotte, gezien het feit dat het kopen van een woonboerderij te koop prijzig kan zijn, is het cruciaal om een realistisch budget op te stellen en de financiële aspecten zorgvuldig te overwegen. Dit omvat niet alleen de aankoopprijs, maar ook onroerendgoedbelasting en de kosten voor toekomstig onderhoud van de woonboerderij te koop. Het plannen en budgetteren vanaf het begin is essentieel voor een succesvolle aankoop.

Een woonboerderij in Gelderland biedt de mogelijkheid om te genieten van een idyllische levensstijl te midden van natuurlijke schoonheid en historisch erfgoed. Maar het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn en zorgvuldig te plannen voordat je deze unieke woonervaring aangaat. Of je nu in Geldermalsen, Culemborg, of Wijchen woont, de charme van een woonboerderij in Gelderland kan je leven verrijken met onvergetelijke ervaringen. Wonen in een woonboerderij in Gelderland biedt een unieke levensstijl waar velen van dromen. De provincie Gelderland, met steden als Arnhem, Nijmegen, en Doetinchem, biedt een perfecte mix van rustieke charme en moderne voorzieningen. Hier zijn enkele redenen waarom het zo fijn is om in een woonboerderij in Gelderland te wonen.