Boerderij te koop in Gelderland

Woonboerderij te koop Gelderland

Je wilt in Gelderland een boerderij of woonboerderij kopen. In Vorden, Rossum, Silvolde of elders in Gelderland? Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in Gelderland te koop aanbieden. Of je nu zelf je boerderij verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook bij ons adverteren. Adverteer jouw woonboerderij te koop in Slijk-Ewijk, Arnhem of Herveld. En zoek je naar een boerderij in Gelderland, zoals in Arnhem, Gaanderen of Sinderen? Dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Gelderland vergelijken. Hier vind je ook (woon)boerderijen in Gelderland die niet op Funda staan. Zoals een paardenobject in Nederhemert of een woonboerderij in Lunteren en Gaanderen. Ook in Zevenaar wordt een woonboerderij te koop aangeboden. Natuurlijk vind je niet alleen aanbod in Gelderland op onze website, maar ook boerderijen te koop elders in Nederland.

Boerderij Kopen Gelderland

Woonboerderij kopen Gelderland

Een boerderij kopen in Gelderland is voor velen een droom. Van boerderij te koop in Brakel en Ede tot woning met paardenboxen in Ede, Otterlo en Zaltbommel. Populaire plekken om een boerderij in Gelderland te kopen zijn de Veluwe, de Achterhoek en de Betuwe. Maar ook buiten deze streken zijn er boerderijen in Gelderland die je kunt kopen. Op ons portal vind je de buitenkansen Gelderland en wellicht van Nederland! Ontdek het aanbod van landelijk vastgoed in Culemborg en Zevenaar.

Boerderij te koop Gelderland

Zoek je op Funda naar een kleine boerderij te koop in Gelderland, maar heb je jouw kleine boerderij in Gelderland nog niet gevonden? Ontdek dan ons portal. Bij ons vind je alleen maar boerderijen. Van sloop-boerderij in Lochem, oude of vervallen boerderij voor renovatie in Puiflijk tot volledig afgewerkte boerderijen in Ede en Vorden. Dat maakt onze website tot de plek waar je moet zijn om een boerderij in Gelderland te kopen!

Boerderij te koop Veluwe

Wonen op een boerderij op de Veluwe, wie droomt er niet van. Die droom kan zomaar werkelijkheid gaan worden, want er staan verschillende boerderijen op de Veluwe te koop. Van Hattem tot Heerde en van Nunspeet tot Voorst en Wageningen. Denk aan een woonboerderij geschikt voor bewoners met paarden in Emst. Op ons portal Boerderij Te Koop vind je boerderijen te koop op de Veluwe. Zo vind je ze in Apeldoorn, Barneveld, Brummen en Ermelo. Welke boerderij op de Veluwe koop jij?

Woonboerderij Achterhoek te koop

Ook de Achterhoek is erg populair als plek waar men een woonboerderij wil kopen. Maar niets is onmogelijk. Zocht je op Funda naar een woonboerderij te koop in de Achterhoek, maar heb je jouw boerderij nog niet gevonden? Bekijk dan het aanbod van Boerderij Te koop Gelderland (Achterhoek).

Woonboerderij te koop Betuwe

Wonen op een boerderij in de Betuwe is fantastisch. Op ons portal Boerderij Te Koop vind je boerderijen te koop in de Betuwe, van Aalten tot Bronckhorst. De Betuwe is een streek die ligt tussen de Waal en de Lek. Wil je een woonboerderij in de Betuwe kopen, bekijk dan snel het actuele aanbod op deze pagina. Je vindt er woonboerderijen met paardenboxen te koop in Berkelland, Doesburg en Lochem.

Landelijk wonen in Gelderland*

Gelderland is een provincie met vele (woon)boerderijen. De meeste boerderijen te koop vind je in de gemeente Barneveld, Ede, Nijkerk, Putten en Scherpenzeel.

In Barneveld kun je woningen vinden in Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Stroe. Ook in Garderen, Terschuur en Zwartebroek zijn veel mooie woningen te koop, variërend van vrijstaande huizen tot grote en kleine boerderijen. Ook staan er enkele monumentale woonboerderijen te koop waarbij er mogelijkheden zijn om een paardenobject of paardenbox te plaatsen. Ede is een andere gemeente waar de agrarische sector nog steeds erg belangrijk is. Hier vindt men ook kleine woonboerderijen ter overname Bennekom, Lunteren, Harskamp. Ook in Ede staan er mooie huizen te koop, variërend van vrijstaande huizen tot grote boerderijen. Daarnaast zijn er ook enkele woonboerderijen met paardenbox of rijbak te koop. De huizen in het buitengebied van Ede zijn landelijk gelegen en bieden daardoor veel rust en ruimte.

In Nijkerk staan monumentale (woon)boerderijen te koop in Hoevelaken, Nijkerkerveen, Holkerveen, Appel en Slichtenhorst. Hier zijn woningen te koop zoals vrijstaande huizen, kleine en grote boerderijen en woonboerderijen met en zonder paardenbox. In Putten, Garderen, Huinen zijn diverse woningen te koop, van vrijstaande huizen tot grote en kleine boerderijen. Ook in Speuld, Krachtighuizen, Hell en Gerven staan diverse landelijk gelegen objecten koop. Tot slot is er Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg kan vinden. Hier staan ook diverse woningen te koop, zoals vrijstaande huizen en grote boerderijen. De huizen in De Glind, Stoutenburg en Leusden-Zuid zijn ook zeer geschikt om landelijk te wonen.

Boerderij Verkopen Gelderland

Zelf boerderij Gelderland verkopen

Zelf een boerderij in Gelderland verkopen? Op Boerderij Te Koop kun je zelf je boerderij verkopen, met of zonder makelaar. Heb je al een makelaar dan kun je zelf gratis een advertentie plaatsen voor extra promotie van jouw woonboerderij in Brakel, Ede, Nijmegen of elders in Gelderland. Maar je kunt natuurlijk ook je makelaar vragen om bij ons te adverteren voor jouw woonboerderij in Heerde, Ede of Uddel. Wat voor boerderij je ook te koop hebt, een gerenoveerde woonboerderij in Tonden of een sloop-boerderij in Nijkerk, oude boerderij in Stokkum, renovatie-boerderij in Zelhem of juist een keurig afgewerkte woonboerderij in Wekerom, 0p ons portal kun je jouw boerderij in Gelderland gratis te koop zetten.

Makelaar boerderij Gelderland verkopen

Je bent makelaar en je hebt een of meerdere boerderijen in jouw portefeuille. Wil jij als makelaar een boerderij in Gelderland verkopen? Dat kan. Met ons portal bereik je als makelaar gratis een gerichte doelgroep van liefhebbers van landelijk wonen in Gelderland. Onze bezoekers zoeken naar woonboerderijen in Nunspeet, Ressen en Vorden. Maar ook naar paardenobjecten in de buurt van Ede, Arnhem of Varsseveld. Het wordt allemaal regelmatig te koop aangeboden op Boerderij Te Koop.

Ben je zelf verkoper en op zoek naar een makelaar? Dan kun je wellicht terecht bij de makelaars Buitenstate, Het Betere Boerenerf, Agriteam, Agriplaza, Boerderijmakelaar of Landelijk Wonen. Je kunt je makelaar vragen om bij ons te adverteren. Ook kun je ervoor kiezen om zelf gratis bij ons te adverteren. Plaats vandaag nog jouw boerderij te koop in Eerbeek, Zaltbommel, Beneden-Leeuwen of Hemmen of elders in Gelderland.

Recente Blog Posts

Woonboerderijen te koop in Gelderland, gevonden via Funda, Trovit en Jaap.

Onze redactie vond ook woonboerderijen te koop in Gelderland via websites als Funda, Trovit en Jaap. We verzamelen hier de adressen, maar beschikken nog niet over meer informatie. Staat jouw woonboerderij te koop in Gelderland? Registreer je via onze website, om jouw woonboerderij uitgebreid te plaatsen. Benieuwd naar de vraagprijs en of deze woonboerderijen nog te koop staan? Zoek het adres op via Google en benader de makelaar via Funda, Trovit of Jaap. Adres verwijderen? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

 • Woonboerderij te koop Ingen
  Rijnstraat 20
  4031 KL INGEN
 • Woonboerderij kopen Ermelo
  Oude Nijkerkerweg 50
  3853 JT ERMELO
 • Woonboerderij te koop Hedel
  Winkelseweg 2
  5321 NA HEDEL
 • Woonboerderij kopen Druten
  Scharenburg 8
  6651 KJ DRUTEN
 • Woonboerderij te koop Wapenveld
  Lagestraat 31
  8191 LN WAPENVELD
 • Woonboerderij te koop Vaassen
  Dorpsstraat 83
  8171 BN VAASSEN
 • Woonboerderij kopen Emst
  Vlekkertseveld 5
  8166 KZ EMST
 • Woonboerderij te koop Putten
  Heischoterweg 9
  3882 MZ PUTTEN
 • Woonboerderij kopen Heurne
  Lage Heurnseweg 1
  7095 AA DE HEURNE
 • Woonboerderij te koop Appeltern
  Sluissestraat 24
  6629 KL APPELTERN
 • Woonboerderij kopen Slijk-Ewijk
  Paulstraat 9
  6677 PK SLIJK-EWIJK
 • Woonboerderij te koop Mariënvelde
  Pastoor Deperinkweg 41
  7263 SC MARIËNVELDE
 • Woonboerderij kopen Velddriel
  Pastoor Deperinkweg 41
  5334 JP VELDDRIEL
 • Woonboerderij te koop Vaassen
  Weteringdijk 121
  8171 LE VAASSEN
 • Aalten te koop woonboerderij
  Damheideweg 2
  7122 JL AALTEN
 • Woonboerderij Puiflijk
  Scharenburgsestraat 11
  6655 KE PUIFLIJK
 • Woonboerderij Arnhem te koop
  Van Remagenlaan 19
  6824 LX Arnhem
 • Woonboerderij kopen Overasselt
  Nijmansweg 3 3 A
  7004 JB DOETINCHEM
 • Woonboerderij te koop Overasselt
  Worsumseweg 10
  6611 KT OVERASSELT
 • Woonboerderij kopen Nieuwaal
  Kerkstraat 23
  5313 AP NIEUWAAL
 • Woonboerderij te koop Lochem
  Grote Drijfweg 6
  7241 NN LOCHEM
 • Woonboerderij kopen Wapenveld
  De Wangen 20
  8191 NZ WAPENVELD
 • Woonboerderij te koop Deest
  Bijmansstraat 21
  2341 EA DEEST
 • Woonboerderij kopen Arnhem
  Elderhofseweg 28 + 30
  6843 NT ARNHEM
 • Woonboerderij te koop Bergharen
  Dorpsstraat 10
  3450 EB BERGHAREN
 • Woonboerderij Ede kopen
  Maanderdijk 28 A
  6718 NG EDE GLD
 • Woonboerderij te koop Uddel
  Buurtweg 21
  3888 NE UDDEL
 • Woonboerderij kopen Epe
  Ravenstraat 7
  8161 RT EPE
 • Woonboerderij Vorden te koop
  Lindeseweg 12
  7251 NM VORDEN
 • Woonboerderij te koop
  Lichtenvoordseweg 8
  7051 GN VARSSEVELD
 • Woonboerderij kopen Varsseveld
  Giezenveld 22
  7051 GE VARSSEVELD
 • Woonboerderij te koop Beneden-Leeuwen
  Spijkerstraat 2
  6658 KN BENEDEN-LEEUWEN
 • Woonboerderij kopen Hemmen
  Boelenhamsestraat 9
  6672 MC HEMMEN
 • Woonboerderij te koop Wamel
  Dorpsstraat 4
  6659 CD WAMEL
 • Woonboerderij kopen Overasselt
  Ewijkseweg 16
  6611 AG OVERASSELT
 • Woonboerderij te koop Kesteren
  Rijnbandijk 167
  4041 AV KESTEREN
 • Woonboerderij te koop Emst
  Oranjeweg 90
  8166 JD EMST
 • Woonboerderij kopen Emst
  Oranjeweg 90
  8166 JD EMST
 • Woonboerderij te koop Loenen
  Voorsterweg 138
  7371 EM LOENEN
 • Woonboerderij kopen Wijchen
  Zesweg 131
  6604 BN WIJCHEN