Boerderij Te Koop in Drenthe

Buitenkansen nu te koop in Drenthe

Boerderij te koop Drenthe: Je wilt in Drenthe een boerderij of woonboerderij kopen in Schoonloo, Smilde of Lieveren? Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in Drenthe, zoals in Valthe, Emmer-Compascuum of de Wijk te koop aanbieden. Of je nu zelf je boerderij verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook bij ons adverteren. En zoek je naar een boerderij in Drenthe, dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Drenthe vergelijken. Denk daarbij aan aanbod  te koop in Annerveenschekanaal en De Punt. Hier vind je ook (woon)boerderijen in Drenthe die niet op Funda staan. Zoals in Hijken, Westerbork en Roderesch. Natuurlijk vind je op onze website ook boerderijen elders in Nederland.

Boerderij Kopen Drenthe

Woonboerderij kopen Drenthe

Op Boerderij Te Koop koop je het mooiste plekje van Drenthe en misschien wel van Nederland! Wist je dat we ook regelmatig stille-verkoop-aanbod op de site hebben? Je wilt een boerderij kopen in Drenthe zoals in Veeningen of Wijster? Koop een boerderij in Drenthe of een huis in het bos en geniet van de Drentse natuur. Denk daarbij aan Anloo, Witteveen of Wijster. Van compleet afgewerkte woonboerderijen in Drijber in Drenthe tot aan een oude boerderij voor renovatie in Een. Vind een schuur te koop in Valthe, bouwval te koop in Zuidlaren of boerenerf in Erica of Dalen. In Drenthe staan volop (woon) boerderijen te koop, zowel in de stille als in de reguliere verkoop. Verbouw een boerderij tot jouw droomboerderij. Of koop direct die ene betere boerderij in Dwingeloo, die al geheel gerenoveerd is. Wat je ook zoekt, bij ons is de kans groot dat je het vindt! Bezoek onze website regelmatig om het nieuwste aanbod op internet te ontdekken. Van Anderen tot Bunne en van Gasselternijveenschemond tot Ruinerwold.

Boerderij te koop Drenthe

Op Boerderij Te Koop vind je een woonboerderij te koop in Assen of Schoonloo. Assen is de grootste plaats van Drenthe, terwijl het in Schoonloo juist heerlijk landelijk wonen is. Ontdek ook woonboerderijen te koop in Emmen, Hoogeveen en Meppel. Maar ook een kleine boerderij staat te koop in Coevorden en in de buurt van Roden. Een oude boerderij kopen in Dalen of Annen? Dat kan. Maar ook in Klazienaveen en Beilen staan regelmatig woonboerderijen in de (stille) verkoop. In Donderen en Noord-Sleen staan woonboerderijen te koop die gerenoveerd moeten worden. Bekijk deze objecten hier online. Vind een schuur, bouwval of boerenerf in Eelde-Paterswolde, Zuidlaren en Emmer-Compascuum. Of koop een paardenobject in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Wat je ook zoekt, er is altijd een boerderij te koop in Drenthe te vinden die bij jou past. Bekijk ook het aanbod in Zuidwolde, Peize of Gieten. Ook kleine boerderijen in Schoonebeek, Erica en Borger zijn de moeite waard om een kijkje te nemen, wanneer je een woonboerderij in Drenthe wilt kopen. Of zoek je agrarisch vastgoed te koop in Drenthe. Ook dat kun je vinden bij Boerderij Te Koop. Ontdek te koop staand agrarisch vastgoed in de buurt van Nieuw-Buinen, Westerbork en Smilde. Wie in Vries, Rolde of Norg een boerderij wil kopen, moet ook zeker een kijkje nemen in het aanbod. Regelmatig vind je boerderijtjes in Drenthe te koop aangeboden. Niet voor niets is Drenthe populair. Je kunt er prachtig landelijk wonen. Vind ook jouw boerderij te koop in onder andere Ruinen, Annen en Nieuw-Weerdinge.

Landelijk wonen in Drenthe*

In Drenthe zijn verschillende soorten onroerend goed te vinden, waaronder woonboerderijen, kleine boerderijen en opknap-boerderijen. Daarnaast zijn er ook diverse agrarische objecten beschikbaar, zoals boerderijen en landerijen, waar men bijvoorbeeld vee kan houden of gewassen kan verbouwen. Particuliere paardenobjecten zijn in sommige van deze woonplaatsen ook veelvoorkomend. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om landelijk te wonen in Drenthe.  Drenthe is een provincie die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en landelijke karakter. Er zijn verschillende woonplaatsen in Drenthe waar men landelijk kan wonen. Zo staan er regelmatig boerderijen te koop in Emmen. Het is de grootste gemeente in Drenthe en heeft verschillende landelijke dorpen in de omgeving, zoals Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge en Weiteveen, waar je een woonboerderij kunt kopen. Ook in de buurt van Coevorden kun je landelijk wonen. Coevorden is een stad in het zuidoosten van Drenthe en heeft verschillende landelijke dorpen in de omgeving, zoals Dalen, Oosterhesselen en Zweeloo. Je vindt hier kleine boerderijen te koop. Liever een woonboerderij kopen in de buurt van Assen? Assen is de hoofdstad van Drenthe en heeft verschillende landelijke dorpen in de omgeving, zoals Vries, Rolde en Gieten. Ontdek hier paardenobjecten, zowel particulier als bedrijfsmatig of woonboerderijen. Ben je op zoek naar een woonboerderij te koop in Meppel in het zuidwesten van Drenthe? Dan kun je in de landelijke dorpen in de omgeving zoals Ruinen, Ruinerwold en Diever prachtige woonboerderijen te koop vinden. Ook in Zuidwolde, De Wijk en Ruinen Hoogeveen, in het zuidwesten van Drenthe, worden verschillende boerderijen te koop aangeboden. Verschillende landelijk gelegen dorpen liggen in het Oosten van Drenthe. Je vindt woonboerderijen te koop in Valthermond, Exloo en Odoorn, in de gemeente Borger-Odoorn. Ga je liever landelijk wonen in Aa en Hunze? Ontdek dan de woonboerderijen die te koop staan in Gasselternijveen, Annen en Gieten.

Boerderij Verkopen Drenthe

Reguliere of stille verkoop van een woonboerderij in Drenthe

Een boerderij verkopen in Drenthe doe je natuurlijk via Boerderij Te Koop. Dat kan via de reguliere verkoop, met vermelding van het adres, maar natuurlijk ook als “stille verkoop”. Funda is natuurlijk altijd goed, maar als je een specifieke doelgroep wilt bereiken, kun je je woonboerderij in Drenthe ook via ons portal aanbieden. Want vrijwel álle bezoekers op deze pagina willen landelijk wonen in Drenthe. Verkoop jouw woonboerderij met of zonder gastenverblijf, paardenobject of perceel in Drenthe met een gratis advertentie. Bij reguliere verkoop plaats je alle relevante gegevens van jouw woonboerderij, inclusief het adres en een aantal foto’s. Maar verkoop je liever je boerderij in de stille verkoop, dan plaats je een advertentie met foto’s van de omgeving, de kenmerken, maar bijvoorbeeld zonder je adres.

Woonboerderij verkopen – makelaars Drenthe

Ook makelaars in Drenthe maken regelmatig gebruik van ons gratis portal. Adverteer zelf als verkoper of makelaar voor extra bereik. Je kunt natuurlijk ook je makelaar in Drenthe vragen of hij of zij jouw boerderij gratis op ons portal wil aanbieden. Het is een mooie aanvulling op adverteren op Funda en biedt zo extra verkoopkansen.

Een boerderij verkopen in Drenthe zoals in Sleen of Dalerveen doe je natuurlijk met een advertentie op deze website. Dat kan via de reguliere verkoop, met vermelding van het adres, maar natuurlijk ook als “stille verkoop”.  Combineer je vermelding op Funda met een vermelding op Boerderij Te Koop. Want op ons portal bevinden zich liefhebbers van landelijk wonen in Drenthe. Er wordt gezocht naar boerderijen te koop in Deurze, Dwingeloo en Gieten. Verkoop jouw woonboerderij met of zonder gastenverblijf, paardenobject of perceel in Drenthe met een gratis advertentie. Ook makelaars in Drenthe maken gebruik van ons gratis portal. Adverteer zelf als verkoper of makelaar. Je kunt natuurlijk ook je makelaar in Drenthe vragen of hij of zij jouw boerderij gratis op ons portal te koop wil aanbieden. Een mooie aanvulling op adverteren op Funda.

Recente Blog Posts