Boerderij Te Koop in Friesland

Buitenkansen nu te koop in Friesland

Je wilt in Friesland een boerderij of woonboerderij kopen. Dan ben je op ons online portal voor buitenkansen op de juiste plek. Bij ons kan je gratis je boerderij in Friesland te koop aanbieden. Via reguliere of stille verkoop. Of je nu zelf je boerderij verkoopt of met een makelaar. Makelaars kunnen uiteraard ook bij ons adverteren. Of de woonboerderij nu in Blauwhuis, Stiens of Leeuwarden staat. En zoek je naar een boerderij in Friesland, dan kun je bij ons gemakkelijk te koop staande boerderijen en woonboerderijen in Friesland vergelijken. Van leegstaande boerderijen in de buurt van Drachten tot zorgboerderij in de buurt van Heerenveen. Hier vind je ook (woon)boerderijen in Friesland die niet op Funda staan. Zo vind je een boerderij te koop in Goutum, maar ook in Marrum, Ternaard en Oranjewoud. Natuurlijk vind je op onze website ook boerderijen elders in Nederland.

Boerderij Kopen Friesland

Unieke objecten te koop in Friesland

Ontdek unieke objecten te koop in Friesland. Van een zorgboerderij tot een woonboerderij aan het water. Van een huis met weiland in Friesland tot oude fabriek te koop Zuidwest Friesland. Vind een een boerderij te koop in Drachten of Sneek.

Boerderij kopen Friesland

Je zoekt een paardenboerderij, woonboerderij, vervallen boerderij of oude boerderij in Friesland zoals in Stiens, Balk of Bantega? Op Boerderij Te Koop vind je de mooiste plekjes van Friesland en misschien wel van Nederland!  Bij ons vind je aanbod dat niet op Funda staat. Regelmatig wordt er ook aanbod in de stille verkoop aangeboden. Denk aan die ene woonboerderij in Lidlum of Foudgum. Of dat wel op Funda staat, maar dan handig verzameld met ander aanbod op één pagina met boerderijen te koop in Friesland. Ook als je een huis met weiland zoekt, ben je hier op de juiste plek. Wat dacht je van een geheel gerenoveerde boerderij te koop in Leeuwarden, Wyns of Heerenveen. Of juist een oude of vervallen boerderij voor renovatie in Langelille. Bij ons adverteren makelaars die een boerderij in Friesland, zoals in Idzard en Stiens, in de stille verkoop of juist openbare verkoop hebben. Ontdek ook het aanbod in Tzummarum zelf.

Boerderij te koop Friesland

Je zoekt een woonboerderij in Friesland? Bekijk dan de woonboerderijen te koop in Leeuwarden, Drachten of Sneek. Maar ook een vervallen boerderij in de buurt van Heerenveen kun je op onze website vinden. Ook voor wie landelijk wil wonen in Harlingen, Joure en Wolvega, is er ook boerderij te koop zeker wat te vinden. Van oude boerderij tot paardenobject. Ontdek ook boerderij-vastgoed te koop in Franeker, Dokkum of Lemmer. Of een kleine boerderij te koop in Bolsward. Ook voor agrarisch onroerend goed in Friesland ben je bij Boerderij Te Koop op de juiste plek. Ontdek boerderijen te koop in Bergum, Oosterwolde en Stiens in de reguliere of stille verkoop.

Landelijk wonen in Friesland*

Wil je landelijk wonen? In Friesland zijn vele soorten landelijk vastgoed te vinden, waaronder woonboerderijen, kleine boerderijen, boerderijen, paardenobjecten. Onze website is de plek om deze boerderijen te koop te vinden. Súdwest-Fryslân is de grootste agrarische gemeente van Friesland. Woonboerderijen in deze gemeente zijn populair, vooral in de buurt van de steden Sneek en Bolsward. Toch worden ze ook regelmatig te koop aangeboden, zo ook in Ijlst en Balk. Ook zijn er veel kleine boerderijen te koop, die vaak dienen als hobbyboerderijen. Daarnaast zijn er enkele paardenobjecten te koop zoals maneges en stallen in Workum, Hindeloopen en Stavoren. De Fryske Marren is de op één na grootste agrarische gemeente van Friesland met enorm veel boerderijen. Niet voor niets vind je dus ook veel boerderijen te koop in deze gemeente. Ontdek landelijk vastgoed in Joure, Ba;l. Woonboerderijen zijn populair in de dorpen rondom het Tjeukemeer en het Sloten, terwijl kleine boerderijen vaak te vinden zijn in de buurt van de stad Lemmer. Daarnaast zijn er ook paardenobjecten te koop in deze gemeente.

In Friesland zijn veel soorten landelijk vastgoed te vinden, van woonboerderijen tot kleine boerderijen en paardenobjecten. Door de grote verscheidenheid aan landschappen in Friesland en de rijke agrarische geschiedenis van deze regio, zijn er veel kansen voor het vinden van jouw droomwoning. Ook Opsterland is een bekende agrarische gemeente in Friesland. Opsterland heeft een gevarieerd landschap met bossen, heidevelden en landbouwgrond.In deze gemeente zijn tal van kleine boerderijen te vinden, die vaak dienen als hobbyboerderijen. Ontdek kleine boerderijen te koop in Gorredijk, Beetsterzwaag en Langezaag. Daarnaast staan er in Opsterland ook regelmatig enkele woonboerderijen en paardenobjecten te koop in het buitengebied van Ureterp, Beetsterzwaag en Gorredijk. Achtkarspelen telt ook vele boerderijen. In deze gemeente zijn enkele grote boerderijen te koop die vaak gebruikt worden voor agrarische doeleinden. Je vindt ze te koop in het buitengebied van Buitenbost, Harkema, Stroobos en Drogeham. Ook zijn er enkele woonboerderijen te koop in de dorpen rondom Buitenpost en Surhuisterveen. Wil je in Friesland een woonboerderij kopen in de gemeente Tytsjerksteradiel? In deze gemeente zijn tal van kleine boerderijen te vinden. Zo vind je woonboerderijen te koop in Gytsjerk, Eastermar, Garyp, en Tytsjerk. Ook zijn er enkele woonboerderijen te koop in de dorpen rondom Burgum en Eastermar.

Boerderij Verkopen Friesland

Woonboerderij verkopen Friesland

Wil je je boerderij, woonboerderij of paardenobject in Friesland verkopen? Bied jouw woonboerderij in Luxwoude, Workum of Drachten eenvoudig aan. Of je nu kiest voor een advertentie met alle gegevens van jouw (woon)boerderij of juist voor een advertentie in de stille verkoop. Boerderij Te Koop is  het portal om in Friesland een boerderij te verkopen en adverteren kan zowel door de eigenaar als door de makelaar. Ook als je boerderij in Friesland al te koop staat op Funda. Want Boerderij Te Koop heeft een eigen specifieke doelgroep, geïnteresseerd in buitenkansen.

Boerderij verkopen Friesland – makelaar

Heb je al een makelaar, zoals bijvoorbeeld Wijntjes of Landelijk Wonen Friesland? Vraag je makelaar in Friesland om jouw boerderij op onze website te verkopen. Of plaats zelf je gratis advertentie van jouw object in Hurdegaryp, Hemrik, Ryptsjerk of elders in Friesland. Promoot je paarden-boerderij, je huis met weiland op ons portal, want hier bevindt zich jouw doelgroep van potentiële kopers die echt landelijk willen wonen. Of dat nu in Raerd, Burgwerd, Tjerkgaast, Stiens of elders in Friesland is. Verkoop je liever jouw woonboerderij via de stille verkoop? Dan plaats je een advertentie met minimale gegevens en bijvoorbeeld foto’s van de omgeving.

Recente Blog Posts